Parteneri Blugento

Parteneri

Pentru toate serviciile conexe magazinului tău online, ai la dispoziție partenerii Blugento care te vor ajuta cu tot ce ai nevoie, pornind de la campanii de marketing și SEO la traduceri și sfaturi juridice. Dacă dorești să devii partener Blugento, ne poți contacta prin datele disponibile pe pagina de contact.

Banca Transilvania
Banca Transilvania

Banca Transilvania împreună cu Blugento vin cu o soluție optimă care oferă toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru a-ți realiza magazinul online exact cum ți-l imaginezi.

Media Noua
Media Noua

Dezvoltăm campanii digitale cu performanțe ridicate și ne angajăm la educarea clienților, astfel încât ei să înțeleagă exact ce facem, cum o facem și cel mai important, de ce o facem. Suntem echipa de marketing atașată și complementară core business-ului pe care tu îl dezvolți.

2Performant
2Performant

2Performant este prima rețea de marketing afiliat din România. Suntem pe piață din 2008, prin platforma 2Parale. Din 2016 am migrat toți utilizatorii noștri în noua platforma 2Performant, rețea internațională de marketing afiliat. Prin afiliere, business-urile online își pot spori vânzările, plătind doar pentru acțiunile finalizate.

DPD
DPD

Cu Blugento și DPD te bucuri de servicii de curierat de calitate și beneficiezi de tarife preferențiale la expedierea coletelor atât național cât și internațional. Vezi mai multe informații despre ofertă!

Target Web
Target Web

TargetWeb este o agentie SEO specializata in omnichannel marketing si branding online, agentie pregatita sa iti transforme compania intr-una de top pe nisa ta. TargetWeb este una dintre cele mai eficiente agentii SEO din 2006 si pana in prezent, a adus clientilor sai milioane de vanzari din trafic organic din motoarele de cautare.

Ve Interactive
Ve Interactive

Ve Interactive este o companie globala specializata in solutii de CRO si Programmatic Advertising (Full Funnel Conversion Platform). De-a lungul timpului solutiile Ve au devenit o componenta esentiala pentru platformele online care isi doresc atragerea de clienti noi si reducerea ratei de abandon.

Retargeting
Retargeting

Retargeting.biz este un software de marketing automation care urmărește și analizează acțiunile vizitatorilor unui magazin online, pentru a personaliza comunicarea cu aceștia.

InboxTarget
InboxTarget

InboxTarget este o soluție completă de marketing, cu posibilitatea de plată pe bază de comision din vânzările asistate. Cu accent pe automatizare, InboxTarget, apelează la soluții tehnice complexe pentru personalizarea experienței utilizatorilor aflați în diverse stadii de cumpărare și ajută la creșterea conversiei.

ProductLead
ProductLead

ProductLead este o platformă Product Experience pentru Social Commerce, ce ajută brandurile de comerț electronic și retail tradițional să creeze experiențe de produs autentice și să le livreze la scară largă.

Contabrio
Contabrio

Contabrio este partenerul tău de încredere în toate demersurile financiar-contabile. Cu ajutorul celor de la Contabrio, antreprenorii nu mai trebuie să își facă griji în legătură cu raportările contabile și se pot concentra pe cel mai important lucru: creșterea eficentă a companiei.

Translator
Translator

Oferim servicii de traducere, revizie, interpretariat, localizare, adaptare de text, voice over, tehnoredactare computerizată (DTP), subtitrare şi echipamente pentru conferinţe, servicii-suport în desfăşurarea unor bune relaţii cu clienţii şi partenerii dumneavoastră de afaceri.

iVox
iVox

Ce își doresc prospecții tăi? Studiul de piață online este un instrument de marketing extrem de eficient prin intermediul căruia ajutăm companiile să descopere percepțiile publicului, satisfacția și loialitatea consumatorilor, vizând propriile servicii sau produse.

Omniconvert
Omniconvert

Omniconvert este o platformă de optimizare a ratei de conversie ce combină cele mai importante funcționalități pentru îmbunătățirea website-ului tău: AB testing, personalizare web, sondaje on-site și segmentare avansată.

ARMO
ARMO

Lansată în 2010, Asociația Română a Magazinelor Online (ARMO) reprezintă magazinele online din România și susține interesele membrilor săi prin crearea unui sistem care să ofere sprijin industriei comerțului electronic din România.

OMNIvision
OMNIvision

Digitalizăm spațiile interioare și le transformăm în experiențe vizuale imersive care atrag, informează, conving și inspiră. Prin soluțiile de marketing pe care le oferim, promovăm deschiderea și transparența afacerilor locale.

NewsMAN
NewsMAN

NewsMAN este cel mai popular serviciu de trimitere newsletter și marketing automatizat din România. Prin integrarea cu Blugento, audiența magazinului online este automat sincronizată în platforma de email marketing și poți începe să stabilești fluxuri de campanii de email personalizate de la abonare până la achiziție, apoi pentru fidelizare ori retenție. Poți varia conținutul automat cu cel periodic, manual. Cu editorul de newsletter eCommerce drag & drop, pui produsele în newsletter cu copy/paste în doar câteva click-uri.

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.