Parteneri

2Performant

2Performant este prima rețea de marketing afiliat din România. Suntem pe piață din 2008, prin platforma 2Parale. Din 2016 am migrat toți utilizatorii noștri în noua platforma 2Performant, rețea internațională de marketing afiliat. Prin afiliere, business-urile online își pot spori vânzările, plătind doar pentru acțiunile finalizate.

2Performant

2Performant este un ecosistem prin care business-urile online colaborează cu afiliați - persoane ce au abilități de promovare în online: bloggeri, specialiști pay per click, web developeri, etc. Prin programele de afiliere, advertiserii recompensează afiliații oferindu-le comisioane doar pentru tranzacțiile finalizate. 2Performant este un tool care asigură întreaga infrastructură de tracking și oferă funcționalitățile necesare pentru a ușura munca advertiserilor și afiliaților.

Rețeaua găzduiește peste 50.000 de afiliați și peste 500 de advertiseri. Prin platformă au fost generate, până în prezent, peste 250 de milioane de clickuri, peste 2,6 milioane de tranzacții în valoare de aproximativ 95 milioane de euro.

Magazinele Blugento sunt integrate cu platforma 2Performant, iar tu te poți ocupa chiar din prima săptămână de creșterea business-ului tău prin marketing afiliat.

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.