Blugento B2B

B2B

eCommerce B2B Premium

Cu experiența platformei solide Blugento îți poți construi un magazin B2B performant pentru a maximiza conversia în portofoliul tău de clienți și pentru a câștiga noi clienți.

Puterea B2B cu ușurința B2C

Complexitatea activităților B2B nu trebuie să se transforme în complexitate la utilizare. Funcțiile Blugento B2B sunt optimizate pentru ușurința în utilizare, atât de către clienții tăi, cât și de echipa ta.

Acces Autentificat

Acces Autentificat

Poți configura magazinul tău B2B să necesite autentificarea utilizatorilor înregistrați pentru a putea parcurge catalogul de produse și plasa comenzi.

Înregistrare & Aprobare

Înregistrare & Aprobare

Colectează, la înregistrarea unui cont, toate informațiile de care ai nevoie pentru a încheia un contract B2B și aprobă manual contul din interfața de administrare după ce toate condițiile de înregistrare au fost îndeplinite.

Grupuri Clienți & Prețuri de Grup

Grupuri Clienți & Prețuri de Grup

Organizează-ți clienții în grupuri de clienți și configurează cu ușurință prețuri sau discounturi de grup. Prețurile pot fi configurate în funcție de grup sau cantitate comandată iar metodele de plată și livrare disponibile pot fi limitate în funcție de grup.

Modul Ofertare

Modul Ofertare

Clienții tăi pot adăuga în coș comenzile pe care le pregătesc, după care pot solicita o ofertă personalizată. După ofertarea de către un administrator, comanda poate fi finalizată cu prețul special oferit.

Integrare ERP, WMS & CRM

Integrare ERP, WMS & CRM

Blugento se integrează cu peste 50 de ERP-uri, WMS-uri și CRM-uri populare pe piața din România.

Quick Order Admin

Quick Order Admin

Plasează rapid comenzi în numele clienților tăi din interfața de administrare, cu upload rapid al produselor comandate din Excel.

Design Optimizat B2B

Design Optimizat B2B

De la interfața optimizată pentru adăugarea rapidă la comandă și până la optimizarea afișării coșurilor mari, platforma B2B este optimizată pentru productivitatea clienților tăi, astfel încât plasarea unei comenzi să fie un task rapid și plăcut.

Preț cu discount de cantitate

Preț cu discount de cantitate

Blugento B2B poate calcula prețul produselor comandate în funcție de cantitate, astfel încât cumpărătorii tăi să poată primi discounturi suplimentare pentru cantități mai mari comandate.

eCommerce-ul Solid Blugento

eCommerce-ul Solid Blugento

Pe lângă funcțiile cheie descrise mai sus, Blugento B2B beneficiază de toate funcționalitățile Blugento standard: plata cu cardul cu toți procesatorii din România, livrare și self-AWB prin curierii populari din România, integrare eMAG și desigur toate funcțiile standard populare în eCommerce.

Hosting Performant

Hosting Performant

Magazinul tău B2B va beneficia de infrastructura de hosting solidă Blugento, bazată pe cele mai noi tehnologii de cloud AWS cu setup ultra-scalabil și serverele dedicate de mare performanță.

Setup Complet & Support

Setup Complet & Support

Pachetul de setup Blugento B2B include realizarea și integrarea designului personalizat pentru magazinul tău, migrarea de la vechea platformă open-source și toate configurările necesare pentru a avea magazinul lansat online.

Abonamentul Blugento B2B include licența de utilizare a platformei, hosting și suport tehnic. Echipa de suport Blugento te va asista cu toate întrebările pe care le ai în utilizarea de zi-cu-zi a platformei.

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.