Zento by Blugento

Zento

Soluția eCommerce Magento 2 + PWA pentru magazinul tău online

Frontend PWA

Frontend PWA

Progressive Web App (sau pe scurt PWA) este un mod de a construi aplicații web, care a fost inițial introdus de către inginerii Google în 2015 și a câștigat popularitate în anii care au urmat, pe măsură ce browserele au implementat standardele necesare.

Principalele avantaje pe care le aduce tehnologia PWA magazinelor online:

  • Încărcare rapidă & support offline
  • Instalare
  • Notificări Push

Aceste avantaje aduc un user engagement superior și o creștere în conversii.

Pe dispozitivele mobile, PWA-urile oferă o experiență similară aplicațiilor native, permițând shop-ului tău să fie instalat pe home screen și să primească notificări Push. Acestea duc la o creștere a recurenței de cumpărături, ceea ce înseamnă vânzări generate fără costuri publicitare.

PWA-urile sunt mai plăcute pentru utilizator, ceea ce reprezintă factorii principali luați în considerare de către algoritmii motoarelor de căutare în scorul site-urilor. Shop-ul tău nu doar va converti mai bine, ci va fi mai bine clasat din punct de vedere SEO.

Backend Magento 2

Backend Magento 2

Zento este construit pe fundația solidă Magento 2 Open Source cu o serie de optimizări cheie care să eficientizeze procesele de administrare ale magazinului online și funcții cheie pentru o activitate de eCommerce optimă.

Integrat cu peste 50 de ERP-uri și WMS-uri, precum și cu popularele tool-uri de marketing și CRM, Zento optimizează activitatea de business a magazinului tău și a echipei tale prin puternice automatizări.

Prin oferta SaaS, Zento optimizează și menține Magento actualizat la ultimele versiuni, pentru o securitate optimă și pentru a beneficia de cele mai noi funcții disponibile.

Avantajele SaaS

Avantajele SaaS

Cu un abonament SaaS, investiția inițială este o fracțiune din costul dezvoltării unei soluții proprii, iar costurile lunare sunt perfect predictibile. Nivelul calitativ într-un produs SaaS sunt la un standard imposibil de obținut într-un buget de dezvoltare a unei soluții proprii, iar abonamentul tău lunar plătește nu doar pentru actualele funcții dar și toate funcțiile continuu dezvoltate.

Dezvoltat pentru Cloud

Dezvoltat pentru Cloud

Zento este construit pentru cloud, ceea ce rezultă într-un focus pe scalabilitate și stabilitate. Rezultatul acestei arhitecturi este o experiență optimă pentru utilizatorii tăi chiar și în timpul perioadelor de vârf, cu un cost optimal pentru tine.

Arhitectura Zento de hosting nu face niciun compromis la performanță & stabilitate și folosește cele mai noi tehnologii pe care le oferă cloud-ul.

Monitorizare

Monitorizare

Echipa Zento monitorizează constant performanța magazinului tău și intervine automat înainte ca orice problemă să fie observabilă de către utilizatori.

Support

Suport complet

În cadrul abonamentului, ai acces la echipa de suport Zento care te poate ajuta cu informații despre funcțiile disponibile în platformă și recomandări pentru optimizarea magazinului tău.

Onest. Accesibil. Predictibil.

Onest. Accesibil. Predictibil.

Preț cu transparență totală care crește doar atunci când crește afacerea ta.

Află mai multe detalii despre soluția eCommerce de ultimă generație

ZentoShop.ro

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.