Marketing Zea by Blugento

Agenţia de marketing Zéa

Fiind o organizație cu impact masiv pe piața de eCommerce din regiune, serviciile Blugento au evoluat natural și către includerea serviciilor specializate de marketing digital în eCommerce.

Serviciile Zéa

Clienții noștri se bucură de servicii de marketing specifice magazinelor online oferite de către experți certificați, primind siguranța și predictibilitatea de care orice antreprenor are nevoie. Abordarea noastră este una strict orientată către rezultate și scalabilitate, pe care le putem asigura prin accesul atât la platforma tehnologică a magazinului online cât și la uneltele de promovare și analiză specifice ale clienților.

Strategie Marketing Digital

Strategie Marketing Digital

Analizăm istoricul business-ului tău, prezența online, publicul țintă și concurența. Stabilim împreună obiectivele de business și cum se traduc în KPIs măsurabili, apoi construim o strategie adaptată afacerii tale care să vizeze atingerea obiectivelor propuse.

Facebook & Instagram Ads

Facebook & Instagram Ads

Campaniile de reclame de tip PPC (pay-per-click) îți generează trafic și conversii încă din prima zi de activitate. Sunt un canal eficient de promovare atunci când vrei rezultate rapide și să scalezi vânzările. Cu reclamele pe Facebook & Instagram poți avea rezultate măsurabile, bugete predictibile și vei comunica doar cu audiența potrivită pentru business-ul tău.

Google & Youtube Ads

Google & Youtube Ads

Câștigi noi clienți și rămâi în mintea celor pe care-i ai deja prin afișarea reclamelor de tip video pe Youtube. Le poți utiliza atât pentru remarketing cât și pentru prospectare.

Social Media Management

Social Media Management

Creăm și implementăm un plan coerent de comunicare pe Social Media pentru a-ți conecta business-ul cu audiența la un nivel personal, crește notorietatea brandului & interesul audienței. Astfel vei avea un proces integrat de vânzare și suport clienți în mediul online.

Content Marketing

Content Marketing

Comunică creativ și spune povestea brandului tău. Creăm conținut text, audio sau video pentru site, reclame, newslettere sau pentru a-ți consolida prezența în online. Te ajutăm la crearea conceptului, a script-ului, înregistrare, editare și distribuție.

Email Marketing

Email Marketing

Newsletterul și automatizarea comunicării prin email sunt mijloace prin intermediul cărora vizitatorii tăi rămân conectați la informațiile importante despre business, produse și oferte speciale. Email marketing-ul reprezintă și o metodă eficientă de a genera vânzări sau prospecți. Oferim integrări automatizate prin Newsman sau Mailchimp

Marketing Afiliat

Marketing Afiliat

Crește-ți vânzările și creează un brand puternic prin marketing afiliat. Gestionăm programele de afiliere prin platforme precum 2Performant sau ProfitShare și realizăm campanii cu influenceri & bloggeri.

Branding & Design Grafic

Branding & Design Grafic

O identitate de brand puternică și coerentă te va ajuta să-ți promovezi mai ușor produsele & serviciile și să primești răspunsul dorit de la audiența ta. De la concept, la realizarea identității vizuale sau a materialelor grafice de suport, te poți baza pe echipa noastră de specialiști.

Dezvoltare Web

Dezvoltare Web

Dezvoltăm magazine online performante și website-uri de prezentare memorabile de peste 12 ani. Suntem fondatorii platformelor de eCommerce Blugento & Zento, avem un know-how vast, experiență pe toate verticalele și am livrat cu succes peste 500 de site-uri.

Studii de Caz

Buddies.ro

Buddies

Buddies.ro este cel mai prietenos magazin online pentru animale de companie, ce oferă game variate de hrană, suplimente, jucării și accesorii pentru animale.

Obiective

  • realizare magazin online
  • construire prezență în social media
  • generare vânzări
Află mai multe detalii pe Zea.ro
Nookaspace.com

Nooka Space

Nooka Space este prima rețea globală de birouri smart, creată special pentru persoanele care lucrează remote. Nooka oferă birouri inteligente care pot fi amplasate în orice locație și se adresează tuturor celor care lucrează de acasă sau în sistem hibrid o nouă alternativă de lucru.

Obiective

  • realizare website prezentare
  • construire prezență în social media
  • generare comenzi
Află mai multe detalii pe Zea.ro
dinu.academy

Dinu Academy

Dinu Academy este cel mai complex program de implantologie orală din România, dedicat medicilor stomatologi, fondat de Conf. Dr. Cristian Dinu. Programul este structurat în 8 module, iar cursurile se desfășoară în Cluj-Napoca, începând cu anul 2021.

Obiective

  • branding
  • realizare website prezentare
  • lansare program educațional Dinu Academy
  • atragere cursanți și creșterea notorietății programului
Află mai multe detalii pe Zea.ro

Află mai multe detalii despre serviciile Zéa

Zea.ro

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.