Blugento SaaS

Blugento

Blugento este soluția eCommerce SaaS completă & stabilă

Ai nevoie în afacerea ta de o soluție eCommerce pe care să te poți baza, cu un cost predictibil, care să permită echipei tale să performeze.

Blugento îți oferă o tehnologie matură și stabilă, cu un abonament lunar predictibil, ca tu să te poți concentra pe creșterea afacerii, iar noi ne ocupăm de tehnologie.

Abonament Predictibil

Alătură-te valului SaaS și începe tranziția de la soluții proprii costisitoare și greu de gestionat, către produse Software-as-a-Service de calitate, care se îmbunătățesc de la o lună la alta fără alte costuri pentru tine.

Înlocuiește costurile impredictibile cu un abonament predictibil care acoperă toate nevoile tale.

Blugento Design

Design Personalizat. Conversie Ridicată

Profitabilitatea vine din conversii ridicate, iar conversiile vin dintr-o experiență pozitivă de shopping. Designurile Blugento pornesc dintr-o înțelegere profundă a utilizatorilor și oferirea unei experiențe adaptate.

Designul este ceea ce-ți diferențiază shop-ul în ochii clienților și formează sentimentele față de brand-ul tău. Cu un design complet personalizat, magazinul tău este pregătit să impresioneze vizitatorii și să-i convertească în clienți.

Citește mai multe

Suport Complet

Suport Pentru Creștere

Echipa experimentată de project manageri și specialiști de suport Blugento îți asigură suport în activitatea de construcție și operare a magazinului online.

În procesul de construcție, project managerul dedicat Blugento, organizează toate task-urile necesare realizării magazinului online pentru a-ți oferi o vizibilitate perfectă. Îți va fi tot timpul clar ce ai de făcut pe partea ta și în ce stadiu este proiectul tău.

Când magazinul tău este lansat, echipa de suport îți stă la dispoziție pentru orice întrebări ai în procesul de operare al magazinului. Documentația online și video-urile de training te vor ajuta să performezi împreună cu echipa ta în operarea magazinului.

Citește mai multe

Hosting Cloud Magento SaaS

Hosting Pregătit De Scalare

Blugento combină puterea Cloud oferită de AWS și serverele dedicate cu tehnologiile de ultimă generație pentru a asigura magazinului tău o funcționare performantă și un uptime perfect, chiar și în timpul perioadelor de campanie.

Citește mai multe

Integrare Magento

Complet Integrat

Blugento este integrat cu toate soluțiile de plată și curierat populare din România.

Vezi lista completă

Magazinul tău Blugento este integrat cu soluțiile ERP și WMS din România pe toate fluxurile de business, pentru o automatizare completă a activității echipei tale.

Vezi detaliile de integrare ERP & WMS

Blugento este integrat și cu marketplace-urile din România și soluțiile populare de marketing și CRM.

Vezi lista completă de integrări Blugento

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.