Integrări marketplace în Blugento

Blugento

Marketplace

Suplimentar față de magazinul tău, vinzi și pe marketplace-uri? Avem o veste bună: poți gestiona produsele și comenzile direct din magazinul tău Blugento.

Integrare eMAG Marketplace Magento

Integrare eMAG Marketplace

Magazinul tău Blugento se integrează direct cu contul tău de eMAG Marketplace și îți permite să trimiți produsele din magazin în eMAG și să preiei comenzile plasate în eMAG.

Tot ce trebuie să faci pentru încărcarea automată a catalogului din magazinul tău online în eMAG Marketplace este să alegi categoriile pe care vrei să le transmiți și să alegi atributele din magazin care conțin detaliile de care eMAG Marketplace are nevoie.

Integrare Amazon eBay Magento

Amazon & eBay

Vrei să vinzi internațional prin Amazon sau eBay? Blugento se integrează cu ambele canale și îți permit să-ți încarci catalogul, similar cu modul în care o faci prin conexiunea Blugento-eMAG.

Integrare curierat Magento

Alte Marketplace-uri

Magazinul tău Blugento poate transmite catalogul tău de produse și către următoarele agregatoare:

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.