Funcționalități Blugento

Blugento

Funcționalități

Blugento este construit pe fundația solidă Magento, cu un set extensiv de funcționalități care să completeze cele oferite nativ de Magento.

Catalog online Blugento

Catalog

Sistemul de atribute, produse și categorii oferă o flexibilitate completă pentru construirea catalogului tău de produse.

Produsele configurabile, grupate și pachet răspund celor mai variate nevoi de eCommerce.

Află mai multe detalii

Gestiune comenzi

Clienți & Comenzi

Blugento oferă toate funcționalitățile necesare pentru gestiunea clienților, cu adrese multiple și posibilitatea alocării acestora în grupuri de clienți cu discounturi variate

Gestiunea comenzilor de către administratori este la fel de simplă ca și plasarea acestora de către utilizatori. Blugento gestionează facturarea, livrarea cu curierat și retururile.

Află mai multe detalii

Marketing Performant cu Blugento

Marketing

Integrare nativă Google Analytics cu eCommerce Integration, cu rapoartele avansate de conversie de care echipa ta de marketing are nevoie.

Sistemul avansat de cupoane îți permite să generezi promoții în funcție de seturi complexe de reguli, adaptate pentru orice scenariu de business.

Integrările extensive de marketing, includ toate tool-urile necesare: Google Shopping, Google Ads, Facebook Ads, Mailchimp, Hubspot și multe altele.

Află mai multe detalii

Optimizare SEO Blugento și Magento

SEO

Magazinul tău Blugento este optimizat pentru SEO și îți oferă o flexibilitate completă în configurarea tag-urilor meta și al URL-urilor utilizate, precum și funcțiile avansate de rich snippets.

Află mai multe detalii

Localizare și vânzări internaționale

Localizare & Internaționalizare

Blugento este perfect adaptat la nevoile de piață din România, precum și cele internaționale.

Nu a fost niciodată mai ușor să-ți internaționalizezi afacerea online, decât cu localizarea perfectă Blugento pentru orice piață europeană.

Află mai multe detalii

Blugento Open Source Data

Datele tale, fără obligații

Fără contracte de lungă durată, și fără date captive: folosești Blugento cât timp este cea mai bună soluție pentru tine. Dacă vrei să migrezi la un magazin personalizat, îți oferim toate datele tale în formatul de export Magento. Aceasta este garanția noastră pentru o soluție optimă pe termen lung!

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.