Funcționalități Catalog

Funcționalități

Catalog

Blugento este construit pe fundația solidă a Magento, și oferă toate funcțiile necesare unui magazin online.

Atribute Magento

Atribute și clase de produse

Clasele de produse (denumite și Seturi de atribute) sunt utilizate pentru a clasifica produsele în clase specifice cu un set de atribute specific acelui tip de produs. Atributele sunt una dintre componentele de bază ale Magento și ele sunt folosite pentru a descrie produsele care fac parte din catalog.

Atributele text (scurte sau lungi), sunt cele mai simple atribute, și pot fi folosite pentru a descrie specificațiile unui produs în Magento. Atributele dropdown (cu o variantă sau cu variante multiple), sunt utile atunci când valoarea atributului este dintr-un set finit de valori; acestea pot fi afișate în specificațiile produsului, dar sunt utile mai ales în compunerea filtrelor utilizate în listele de produse (cel mai simplu exemplu fiind cel de producător/marcă după care se poate face filtrarea produselor).

Magento are de asemenea atribute de tip dată, preț și imagini, folosite și de către Magento pentru descrierea produselor, prin care proprietarul de magazin poate descrie suplimentar produsele.

Produse simple, configurabile, grupate

Produse pentru toate scenariile

Magento suportă produse simple, configurabile, grupate, pachete de produse, virtuale și descărcabile.

Produse simple și virtuale

Produsele simple sunt produsele de bază, ele fiind utilizate și în cazul produselor configurabile, grupate și a pachetelor de produse. Produsele virtuale sunt produse simple care nu necesită livrare (cum ar fi bilete online, sau servicii), iar produsele descărcabile sunt produse virtuale care pot fi descărcate după finalizarea comenzii (cum ar fi eBook-urile).

Produse configurabile

Produsele configurabile sunt produse care în momentul comenzii permit cumpărătorului să aleagă dintr-un set de valori disponibile (cum ar fi dimensiune, culoare sau finisaj); produsele pot fi configurabile după mai multe atribute în același timp, iar sistemul știe să creeze automat produsele simple pentru toate configurațiile posibile.

Produse grupate

Produsele grupate sunt colecții de produse simple dintre care cumpărătorul poate comanda unul sau mai multe, iar produsele de tip pachet sunt seturi de produse care cumpărate împreună au un preț special de pachet.

Categorii catalog

Categorii

Categoriile grupează produsele pentru afișare, care pot face parte din mai multe categorii în același timp. Categoriile pot fi structurate arborescent pe oricâte nivele, cu maxim 4 afișate în meniul de categorii.

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.