Blugento Hosting

Blugento

Hosting: Stabilitate & Scalabilitate

Blugento combină puterea Cloud oferită de AWS și eficiența financiară a serverelor dedicate tradiționale cu tehnologiile de ultimă generație pentru a asigura magazinului tău o funcționare performantă și un uptime perfect, chiar și în timpul perioadelor de campanie.

Magento Security Updates

Update & Securitate

Blugento asigură toată infrastructura de hosting pentru magazinul tău și aplică toate update-urile de securitate necesare pentru toate sistemele utilizate, astfel încât magazinul tău să fie tot timpul securizat.

Utilizând Blugento ai tot timpul acces la cea mai nouă versiune a produsului cu toate îmbunătățirile și noile funcționalități pe care le adăugăm în fiecare lună.

Monitorizare Hosting Magento

Monitorizare Completă

Echipa DevOps Blugento monitorizează constant performanța și uptime-ul magazinului tău și intervin înainte ca orice problemă să impacteze activitatea ta.

Sistemele de monitorizare păstrează loguri de acces și încărcare pentru toate accesările magazinului tău, precum și monitorizare de resurse pentru a detecta orice anomalie.

Monitorizarea tuturor acțiunilor din panoul de administrare oferă securitate și responsabilitate pentru întreaga echipă operațională, astfel încât greșelile să poată fi ușor identificate și corectate.

Hosting Backup Cloud

Backup

Blugento efectuează backup-uri zilnice pentru a permite recuperarea oricăror date pierdute dintr-o eventuală eroare de operare.

Backup-urile sunt stocate pe o infrastructură externă, cu redundanță și criptare, pentru a răspunde celor mai exigente cerințe de securitate.

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.