Blugento Hosting Cloud

Blugento

Hosting Cloud: Stabilitate & Scalabilitate

Blugento aduce puterea Cloud oferită de AWS și tehnologiile de ultimă generație pentru a asigura magazinului tău o funcționare performantă și un uptime perfect, chiar și în timpul perioadelor de campanie.

Magento Kubernetes SaaS Hosting

Kubernetes

Kubernetes este un serviciu de containere, ceea ce înseamnă că magazinul tău online este împachetat în interiorul unor mici containere de Docker (în esență mini-servere care rulează aplicația oriunde sunt plasate) care apoi rulează pe multiple servere cloud.

Astfel, magazinul tău poate răspunde creșterilor de trafic prin lansarea de noi containere fără nici o întrerupere. Soluția oferă și o redundanță crescută, magazinul rulând concomitent pe mai multe servere.

Acest mod elegant de hosting al magazinului tău online este în prezent cea mai bună tehnologie de hosting.

Magento AWS Cloud Hosting SaaS

Cloud AWS

Serviciul de cloud hosting al Amazon Web Services este liderul de tehnologie în hosting la nivel mondial, conform Gartner.

Infrastuctura cloud Blugento, cu Kubernetes și toate serviciile asociate rulează în clusterul eu-west-1 din Irlanda, având astfel o latență excelentă și acces la cele mai noi servicii lansate de AWS.

EC2

EC2

Serverele virtuale pe care rulează Kubernetes sunt instanțele EC2, cunoscute pentru stabilitate și performanță.

AWS Aurora

AWS Aurora

Bazele de date Blugento rulează în multiple clustere de RDS Aurora cu redundanță și backup-uri, astfel încât scalarea în perioadele de campanie să fie rapide și eficiente.

CDN CloudFront

CDN CloudFront

Servirea fișierelor media și a resurselor statice se face prin CDN-ul de ultimă generație AWS CloudFront, pentru un timp optimizat de încărcare pentru magazinul tău.

Alte servicii

Alte servicii

În plus față de serviciile mai sus enumerate, arhitectura Blugento utilizează multe alte servicii AWS, printre care: S3, Lambda, Route53, Certificate Manager, CloudWatch, API Gateway și WAF.

Magento Security Updates

Update & Securitate

Blugento asigură toată infrastructura de hosting pentru magazinul tău și aplică toate update-urile de securitate necesare pentru toate sistemele utilizate, astfel încât magazinul tău să fie tot timpul securizat.

Utilizând Blugento ai tot timpul acces la cea mai nouă versiune a produsului cu toate îmbunătățirile și noile funcționalități pe care le adăugăm în fiecare lună.

Monitorizare Hosting Magento

Monitorizare Completă

Echipa DevOps Blugento monitorizează constant performanța și uptime-ul magazinului tău și intervin înainte ca orice problemă să impacteze activitatea ta.

Sistemele de monitorizare păstrează loguri de acces și încărcare pentru toate accesările magazinului tău, precum și monitorizare de resurse pentru a detecta orice anomalie.

Monitorizarea tuturor acțiunilor din panoul de administrare oferă securitate și responsabilitate pentru întreaga echipă operațională, astfel încât greșelile să poată fi ușor identificate și corectate.

Hosting Backup Cloud

Backup

Blugento efectuează backup-uri zilnice pentru a permite recuperarea oricăror date pierdute dintr-o eventuală eroare de operare.

Backup-urile sunt stocate pe o infrastructură externă, cu redundanță și criptare, pentru a răspunde celor mai exigente cerințe de securitate.

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.