Parteneri

ARMO

Fă parte dintr-un ecosistem care oferă magazinelor resursele necesare pentru o creștere sustenabilă! ARMO - Asociația Română a Magazinelor Online , este organismul reprezentativ al magazinelor online din România. Obiectivele asociației sunt de a dezvolta comerțul online în România și susținerea magazinelor online autohtone.

ARMO

Beneficiile membrilor ARMO

Creșterea accelerată a magazinului

Echipa ARMO îndrumă membrii noi cu ajutorul datelor despre piața eCommerce autohtonă și a țărilor UE. În plus, membrii ARMO intră în strânsă legătură cu ANPC și ANSPDCP, asigurând buna funcționare a magazinelor în concordanță cu legea.

Influență și surse noi de trafic

Membrii asociației au posibilitatea de fi menționați în comunicate de presă, de a ține prezentări sau trimite speakeri la evenimentele ARMO. În plus, fiecare companie membru are o pagină dedicată pe site-ul oficial ARMO.

Încrederea sporită a consumatorilor

Fiecare membru al asociație poate folosi sigiliul ARMO. Acest trustmark este un semn pentru vizitatori și clienți că magazinul online respectă codul de bune practici ARMO și acordă importanța cuvenită clienților.

Acces la rapoarte de eCommerce

ARMO, în parteneriat cu Ecommerce Europe și EMOTA, publică în mod regulat rapoarte, informații despre piețele din alte țări, informări periodice privind legislația europeană, promoții pentru evenimentele de eCommerce din Europa.

Parte din comunitatea ARMO

În prezent ARMO are peste 40 de membri, printre care se numără companii de top precum evoMAG, F64, eMAG. Ca partener Ecommerce Europe și EMOTA, ARMO crează o comunitate de sute de magazine online europene.

Reprezentare la nivel european

Asociația are un rol activ în dezvoltarea și îndrumarea pieței locale și europene. Membri ARMO au posibilitatea de a propune luări de poziție față de legislație.

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.