Parteneri

Contabrio

Contabrio este partenerul tău de încredere în toate demersurile financiar-contabile. Cu ajutorul celor de la Contabrio, antreprenorii nu mai trebuie să își facă griji în legătură cu raportările contabile și se pot concentra pe cel mai important lucru: creșterea eficentă a companiei.

Contabrio

Partenerul tău în toate demersurile financiar-contabile

În prezent, Contabrio se ocupă de evidența financiar-contabilă, dar și de operațiunile și documentele legate de personal și salarizare pentru mai mult de 250 de companii și organizații non-profit. În plus, Contabrio a dezvoltat o rețea de parteneri cu servicii complementare de dezvoltare a afacerii sau organizației tale. Printre aceste servicii se numără: înființare firme, consultanță juridică, medicina muncii, protecția muncii (SSM), consultanță de afaceri, consultanță fonduri europene și credite pentru afaceri mici.

Servicii

Evidență Contabilă

Vei avea o echipă de experți care se ocupă de documentele contabile primare, balanțe, registre, declarații, evidențe, situații financiare și multe alte acte necesare companiei.

Salarizare și administrare personal

Administrarea angajaților presupune declarații, contracte și multe alte documente care trebuie întocmite și depuse la timp. Cu ajutorul Contabrio, toate actele necesare personalului și gestionării firmei vor fi administrate de specialiști în domeniu pentru ca tu să te poți ocupa de creșterea companiei.

Consultanță - Impozite și taxe

Oferim consultanță specializată privind fiscalitatea, impozitul pe venitul global și cel pe profit. Te putem ajuta și cu asistență pe perioada controalelor fiscale sau consiliere pe probleme de TVA.

Consultanță - Analiză financiară

Prin intermediul serviciilor de analiză financiară, clienții beneficiază de sprijinul specialiștilor în luarea deciziilor financiare necesare gestiunii financiare pe termen lung (decizii legate de investiții, finanțare și de repartizare a profitului), cât și gestiunii pe termen scurt (legate de trezorerie, gestionarea trezoreriei și ciclul de exploatare).

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.