Parteneri

Translator

Comunicarea este esenţa societăţii mondiale actuale. Localizarea, adaptarea limbajului conform specificului şi culturii locale reprezintă cheia către succes. În acest context, conceptul pe care vi-l propunem este mijlocul ideal pentru atingerea obiectivelor dumneavoastră.

Translator

Oferim servicii de traducere, revizie, interpretariat, localizare, adaptare de text, voice over, tehnoredactare computerizată (DTP), subtitrare şi echipamente pentru conferinţe, servicii-suport în desfăşurarea unor bune relaţii cu clienţii şi partenerii dumneavoastră de afaceri.

După 11 ani de activitate avem prospeţimea, solicitudinea şi bunele intenţii specifice începutului de drum, dar şi siguranţa, profesionalismul şi resursele date de experienţa acumulată. Avem clienţi în toată Europa, pentru care derulăm proiecte pe termen lung cu ajutorul instrumentelor şi echipamentelor de lucru profesionale, al programelor specializate, al programelor de gestionare a clienţilor şi al echipelor de traducători cu experienţă.

Servicii

Traduceri generale

Traducerea unor texte cu limbaj comun, efectuată de un singur traducător, destinată comunicării informaţiilor generale, comunicărilor din mediul business, e-mailuri, documente interne, texte care nu au o importanţă decisivă pentru afaceri, traduceri utile dacă se adresează în primul rând schimbului de informaţii şi nu publicării.

Traduceri specializate

Traducere de texte specializate, din diverse domenii de activitate (tehnic, financiar, bancar, medical, juridic), efectuată de către o echipă alcătuită dintr-un revizor şi un traducător cu experienţă relevantă în domeniul traducerilor profesionale. Consultarea clientului în fiecare etapă şi serviciul complet de management al proiectului, efectuat de un manager de proiect, vin în completarea procedurilor de asigurare a calităţii traducerii.

Adaptare de text

Adaptarea de text presupune rescrierea completă a unui text într-o limbă străină. Este un serviciu complet de traducere creativă. Acest proces de creație se derulează în mai multe etape de revizuire, cu participarea dumneavoastră directă prin comentarii, sugestii şi feedback constructiv. Adaptarea de text este un serviciu potrivit pentru materiale publicitare, marketing și vânzări, prezentări complexe, cursuri corporatiste sau texte literare.

Localizare

Localizarea lingvistică este un proces complex de traducere care presupune adaptarea culturală și lingvistică a textului tradus în funcție de specificul unei țări, al unei regiuni sau al unui grup țintă. Localizarea se face pe regiuni sau țări în care se vorbește aceeași limbă, dar în dialecte diferite. Astfel, alegerea termenilor și a expresiilor, a structurilor gramaticale și a modului de scriere se bazează pe specificul limbii vorbite în acele regiuni, astfel încât mesajul să se adapteze nivelului de înțelegere local.

Subtitrare

Subtitrarea este transpunerea în altă limbă, în scris, a oricărui tip de material audio/video: filme, reclame video, prezentări de produse sau servicii, teleconferințe, întâlniri de afaceri, discuții, interviuri, discursuri, seminarii, cursuri, ateliere de lucru, programe TV, documentare, păstrând calitatea și autenticitatea mesajului audiovizual. Subtitrarea se realizează printr-o gamă completă de servicii: sincronizare text, transcriere, traducere şi editare video, realizate de o echipă eficientă de traducători, revizori şi tehnicieni cu experienţă, care vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră şi vă stau la dispoziţie pentru realizarea unui proiect de calitate.

DTP (prelucrare grafică)

Serviciile DTP (prelucrare grafică), sunt serviciile de prelucrare și procesare care asigură integrarea grafică de text şi imagine cu ajutorul unui software specific. Echipa noastră de specialişiști lucrează cu programe dedicate prelucrării DTP (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, QuarkXpress, Corel Draw). Serviciile de DTP se adresează documentelor complexe care includ imagini, texte sau grafică, respectiv: fişe tehnice, manuale tehnice, reviste, cataloage de prezentare, cărţi și broşuri. Documentul tradus vă va fi predat, cu siguranță, în aceeași formă în care a fost primit.

Servicii de interpretariat

Bazându-ne pe o experienţă importantă în participarea la conferinţe, congrese interne şi internaţionale, seminarii sau întâlniri de afaceri, dorim să fim alături de dumneavoastră prin organizarea diferitelor evenimente business: Conferinţe, Congrese, Seminarii, Team Bulding şi Training-uri, Lansări de produse şi servicii

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.