Parteneri

iVox

Studiul de piață online este un instrument de marketing extrem de eficient prin intermediul căruia ajutăm companiile să descopere percepțiile publicului, satisfacția și loialitatea consumatorilor, vizând propriile servicii sau produse.

iVox

Ce își doresc prospecții tăi?

Studiile iVox sunt realizate ținând cont de obiectivelor furnizate de clienții noștri, iar produsul final este un raport de cercetare realizat de specialiști în statistică, sociologie și marketing. Misiunea companiei noastre este de a crea un mediu transparent si eficient de comunicare între consumatori și brand, prin intermediul datelor statistice. În acest sens, studiile iVox vin cu răspunsuri la provocări precum: Optimizarea publicităţii, Definirea valorilor mărcii, Optimizarea canalelor de promovare, Optimizarea experienței clienților, Oportunități de creștere pe piață, Pricing, Proiectarea și optimizarea produsului.

Servicii

Studii de piață

Acest produs este destinat comercianților care doresc informații statistice relevante despre piețele pe care activează. Cercetarea este realizată pe un eșantion specific, pe baza obiectivelor prestabilite, iar produsul final este un raport comprehensiv al rezultatelor obținute.

Întrebarea zilei

Cel mai rapid mod de a obține un rezultat la o întrebare simplă. Produsul final este un raport care poate include rezultate în funcție de variabile socio-demografice specifice, livrat în maxim 24h de la implementare. În conținutul întrebării zilei pot fi introduse fișiere foto sau video.

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.