Parteneri

DPD

Cu Blugento și DPD te bucuri de servicii de curierat de calitate și beneficiezi de tarife preferențiale la expedierea coletelor atât național cât și internațional.

DPD

Ești client Blugento? Beneficiază de tarif unic pentru expedieri naționale și internaționale începând de la 15 lei, prin pachetul DPD Start-up!

Avantaje pentru afacerea ta

Cost Unic Avantajos

Uită de costuri ascunse, tarif pe kilometri suplimentari, index de combustibil sau costuri suplimentare pentru SMS-urile de informare trimise clienților. Acum poți expedia colete cu ramburs, până în 3 kg, oriunde în țară la un preț fix de 15 lei.

Plată cu Cardul la Destinație

Clienții tăi pot plăti cu cardul la livrarea coletului fără cost suplimentar pentru colete cu valoarea de până în 300 lei, DPD fiind prima companie care oferă acest serviciu pe piața din România.

Livrări Internaționale

De acum este ușor să-ți extinzi afacerea pe plan internațional. Cu DPD și Blugento poți face expedieri în Bulgaria sau Ungaria la costuri super avantajoase.

Integrare Modul DP

Economisești timp și bani pentru că îți integrăm gratuit modulul de curierat DPD. Vei putea genera AWB-urile direct din magazinul tău Blugento, fără a mai fi nevoie să le completezi manual. Astfel îți vei putea folosi inteligent timpul pentru creșterea business-ului tău.

Predictibilitatea Costului

Având un cost unic pentru expedieri, vei ști din start prețul transportului și vei putea decide dacă oferi transportul gratuit, clienților tăi.

Partnener de Încredere

Ai un partener de încredere pentru servicii de curierat calitative, atât pentru expedieri în țară cât și pentru cele internaționale. Cu peste 4,5 milioane colete livrate zilnic, DPDgroup este al doilea cel mai mare furnizor de servicii de curierat express din Europa.

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.