Parteneri

Omniconvert

Omniconvert este o companie românească înființată în anul 2013. Omniconvert este o platformă de optimizare a ratei de conversie ce combină cele mai importante funcționalități pentru îmbunătățirea website-ului tău: AB testing, personalizare web, sondaje on-site și segmentare avansată.

Omniconvert

Peste 40 de criterii de segmentare a vizitatorilor

Omniconvert îți pune la dispoziție peste 40 de criterii de segmentare. Prin intermediul platformei, poți să te adresezi diferit fiecărui tip de clienți ai magazinului tău online. Prin intermediul mesajelor personalizate, vei putea prezenta cele mai potrivite produse vizitatorilor de pe site.

Construiește cu Omniconvert sondaje on-site pentru a afla ce gândesc consumatorii tăi și ce probleme au aceștia (lipsă de încredere, intenția de cumpărare, scopul vizitei, etc.).

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.