Parteneri

Media Noua

Suntem o agenție digitală care oferă servicii complete de marketing online. Ne place să comunicăm clar, suntem focusați pe a livra rezultate, și credem că succesul nostru este rezultatul direct al succesului clienților noștri.

Media Noua

Prezență online cu rezultate măsurabile

Dezvoltăm campanii digitale cu performanțe ridicate și ne angajăm la educarea clienților, astfel încât ei să înțeleagă exact ce facem, cum o facem și cel mai important, de ce o facem. Suntem echipa de marketing atașată și complementară core business-ului pe care tu îl dezvolți.

Servicii

Identitate vizuală

Livrăm pachetul întreg, de la selecția de culori la crearea de logo, cărți de vizită, antet pentru documente, manual de brand și alte materiale personalizate.

Social media marketing

Credem în puterea comunității și în obținerea unor rezultate măsurabile prin intermediul Social Media, livrând totodată o experiență autentică.

Email marketing

Fii pregătit atunci când un consumator își dorește o legătură permanentă cu brandul tău. Pentru astfel de oportunități oferim content și newsletter creation.

PPC advertising

Campaniile eficiente de tip Pay-Per-Click pot genera trafic și clientelă încă din prima zi de activitate, targetând doar persoanele interesate de produsul tău.

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.