Blugento Design

Suport

Proces Creare Magazin Online

În cadrul procesului de setup, project managerul dedicat Blugento te va ajuta cu organizarea tuturor activităților necesare lansării magazinului tău online și va coordona echipa internă Blugento în sarcinile de design, implementare și configurare pentru un rezultat perfect.

Predictibilitatea este elementul-cheie în etapa de construcție, iar organizarea proiectului în Basecamp cu planificarea Gantt îți va oferi din prima zi o imagine completă asupra procesului care urmează.

Step 1

Consultanță

Discuțiile inițiale pentru stabilirea obiectivelor de business ale proiectului și detalierea etapelor de realizare ale proiectului cu responsabilitatea fiecărei părți.

Step 2

Project Setup & Planing

Trasarea sarcinilor în soluția de project management (Basecamp) și planning-ul de tip Gantt care setează calendarul precis pentru fiecare etapă din procesul de realizare al proiectului.

De la realizarea designului și pregătirea catalogului, până la ziua lansării, fiecare fază din proiect este perfect predictibilă.

Step 3

Migrare / Setup catalog

Pentru magazinele online care migrează de la o soluție existentă, această etapă va include migrarea catalogului (categorii, atribute, produse), a clienților și a comenzilor.

În cazul magazinelor complet noi, în această etapă se vor introduce produsele în panoul de administrare sau se vor pregăti într-un fișier CSV din care vor fi apoi importate automat în magazin.

Step 4

Design

În etapa de design, pe baza obiectivelor de business stabilite, se va pregăti propunerea grafică care va urma apoi să fie implementată pe soluția Blugento.

După câteva runde de revizii, planșa finală va fi aprobată pentru implementare.

Step 5

Integrare design

Pe baza planșei de design aprobate în etapa anterioară, se face implementarea acesteia pe soluția Blugento și stilizarea tuturor paginilor din magazin în linia grafică stabilită, ținând cont de obiectivele de business.

Toate implementările sunt complet optimizate pentru telefoane mobile și tablete, iar resursele grafice sunt optimizate pentru o performanță optimă.

Step 6

Configurări

Prin configurarea modulelor de plată, curierat, facturare sau ERP, magazinul este pregătit pentru a primi primele comenzi reale de la utilizatori după lansare.

Step 7

Testing complet

Cu designul complet integrat, catalogul importat și toate configurările realizate, testarea completă asigură o funcționarea perfectă a tuturor funcționalităților magazinului pentru lansare.

Step 8

Acceptanță & Lansare

După testarea pe partea clientului și acceptanța finală, magazinul este lansat online pe domeniul live al magazinului.

Responsabilități

Setup BlugentoBlugentoComerciant
Design personalizat Blugento Blugento
Migrarea de la vechea platformă open-source Blugento
Pregătire categorii, atribute, produse în format compatibil (exceptând migrări) Comerciant
Adăugarea manuală de categorii, atribute, produse prin panoul de administrare Comerciant
Configurare plăți și curieri Blugento
Configurare tool-uri de marketing (Google Tag Manager, Facebook Pixel etc.) Comerciant
Activare funcții opționale Blugento Blugento
Testare completă Blugento
Testare finală și acceptanță Comerciant

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.