• First

  Vinzi online, simplu și rapid, cele mai în trend articole vestimentare

  Comercializezi haine, pantofi, bijuterii sau alte accesorii? Tu vii cu produsele, iar noi îți creăm magazinul online cu care vei cuceri inima clienților tăi.

  Află mai multe detalii

Un magazin online performant, indiferent de modelul de business

image fashion

Fie că ești designer vestimentar, retailer sau producător, suntem alături de tine și ne asigurăm că afacerea ta se dezvoltă într-un ecosistem care să-i asigure creșterea.

Îți oferim toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru a vinde încă din prima zi.

Impresionează-ți clienții prin design atractiv, optimizat pentru orice dispozitiv

Pune-ți produsele în lumina reflectoarelor cu un design care să le scoată în evidență calitatea și fiecare detaliu important! Folosește cu încredere funcționalități precum Magic Zoom, Vizualizare 360° sau video-uri pe pagina de produs pentru a atrage atenția vizitatorilor în cele mai creative moduri.

Vinde orice tip de produs, către clienți sau reselleri

Fie că vinzi produse pe diferite culori, mărimi, realizate la comandă sau personalizate, avem soluția pentru tine. Poți vinde din același magazin către clienții finali, dar și en-gros, cu prețuri diferite în funcție de grupul de clienți.

Crește-ți vânzările ușor cu 100+ integrări și instrumente de marketing

Vinde mai mult prin integrarea cu comparatoare de prețuri, marketplace-uri, rețele sociale sau prin marketing afiliat. Convertește vizitatorii în clienți prin instrumente inteligente de marketing precum puncte de fidelitate, newsletter, review-uri, wishlist, cupoane de reduceri sau carduri cadou.

Clienții tăi vor găsi exact ceea ce caută

Poți fii sigur că vizitatorii nu vor părăsi magazinul pentru nu au găsit ceea ce caută. Clienții găsesc ușor și rapid produsele pe care le doresc, filtrând după mărimi, branduri, culori, preț, aplicând un criteriu sau mai multe.

Ai la dispoziție o întreagă echipă dedicată dezvoltării afacerii tale

Lasă-ne nouă grija infastructurii tehnice pentru ca tu să te poți concentra pe creșterea business-ului. Ne ocupăm de implementarea tehnică a magazinului, hosting, update-uri de securitate, mentenanță, integrări cu procesatori de plăți online, curieri și îți oferim suport, oricând ai nevoie.

costs

Fără costuri neașteptate

Cu Blugento cheltuielile cu magazinul online sunt 100% predictibile. Abonamentul lunar include hosting, suport, mentenanță tehnică și toate funcționalitățile de care ai nevoie. Totul de la €59 pe lună.

Peste 300 de companii se dezvoltă cu noi

 • speaker Gabriela Cirstean - Manager General Piera

  Am ales sa lucrăm cu Blugento pentru ca ne-am dorit o platformă complexă care să integreze stocurile de produse și să fie ușor de folosit. Echipa Blugento a venit cu soluția potrivită pentru noi și suntem multumiți de rezultat.

  smart protection
 • speaker Simina Filat - Owner SiminaFilat.ro

  Experiența mea cu GoOnline și Blugento se poate caracteriza prin 3 cuvinte - Profesionalism, flixibilitate și promptitudine.

  smart protection
 • speaker Cristian Alecu - Fondator Lovebird

  De mult timp suntem în căutarea unui partener cu experiență în dezvoltarea pe Magento. Blugento a înțeles foarte repede nevoile noastre și a acționat cu promptitudine, iar oferta lor a completat solicitările noastre inițiale cu servicii și produse ce au adus un plus de valoare magazinului nostru. Echipa lovebird.ro este extrem de mulțumită de colaborarea avută cu Blugento.

  smart protection

Contactează-ne și hai să gasim împreună soluția potrivită pentru magazinul tău online.

Completează datele și te vom contacta în cel mai scurt timp.
Datele completate în formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul comunicării cu dvs. a ofertei Blugento. Completarea formularului reprezintă acordul dvs. pentru a fi contactat prin email/telefon de un reprezentant Blugento în vederea comunicării ofertei de servicii. Mai multe detalii legate de protecția datelor cu caracter personal aflați din Politica de Confidențialitate.