Blugento Design

Blugento Express

Magazinul tău online, gata de lansare

Vrei să știi de la început cum va arăta magazinul tau online și să-l deschizi cât mai repede? Alege design-ul favorit, abonamentul care se potrivește business-ului tău și începe să vinzi rapid și ușor.

Impulse
Impulse

Modern și dinamic, Impulse a fost creat pentru a pune în evidență cele mai importante elemente ale brandului tău. Un aspect simplu și aerisit, cu imagini mari, cu siguranță va impulsiona clienții să-ți aprecieze și cumpere produsele.

€990

Dream
Dream

Dream este un magazin cu un design plin de energie, potrivit pentru o gamă largă de produse: Jucării, Accesorii, Produse de îngrijire, Decorațiuni. Structura dinamică a designului îți permite să oferi o prezentare amplă a produselor.

€990

Explore
Explore

Perfect pentru industria Automoto, designul Explore vine pregătit cu toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru a-ți impresiona clienții încă de la prima vizită. Designul optimizat pentru orice dispozitiv, te aduce mai aproape de clienții tăi indiferent de ce device folosesc.

€990

Play
Play

Magazinul online Play pune accent pe simplitate și funcționalități eficiente. A fost conceput special pentru magazinele online cu o ofertă generoasă de produse, fiind optimizat pentru orice dispozitiv

€990

Elite
Elite

Elite va atrage atenția clienților tăi instantaneu, pentru că produsele tale sunt prezentate prin imagini mari, în cea mai bună lumină. Fiecare detaliu, de la butoane până la filtre a fost gândit pentru a comunica valorile afacerii tale, prin eleganță și simplitate.

€990

Star
Star

Eleganța vine din simplitate. Star este un design minimalist, care scoate în evidență fiecare detaliu și este ușor de personalizat. Alegerea perfectă pentru magazinele de bijuterii, accesorii sau produse fashion.

€990

Începe să vinzi online, simplu și rapid.

Discută cu un Consultant

Acest site folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și să analizăm traficul. Partajăm informații despre utilizarea site-ului cu social media-ul nostru, publicitate și analitice parteneri, care se poate combina cu alte informații furnizate sau colectate folosind serviciile lor.