Studiu de caz

treefantasy.com

Smart Protection a devenit într-un timp foarte scurt unul dintre principalii comercianți și producători de folii protectoare pentru device-uri mobile din România. Magazinul online înglobează peste 3500 de produse pentru protecția telefonului, tabletei, smart watch, laptop, accesorii conexe și o rețea de parteneri în toată țara.

Migrare de pe platforma WooCommerce

Chiar dacă WooCommerce este o platformă robustă și facilă, limitările ei se resimt când vine vorba despre un număr mai mare de produse, implementarea unor funcționalități specifice și, mai ales, scalarea efectivă a business-ului. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care smartprotection.ro a ales migrarea de pe WooCommerce la Blugento.

Peste 3500 de produse, istoric comenzi și clienți migrate cu succes, fără nici o zi de pierderi în vânzări.

Pachetul Grow

Pachetul Grow este recomandat pentru magazinele care au o ofertă mare de produse, și trafic pe măsură, acomodând toate nevoile magazinului Smart Protection.

Spațiul generos de 55 GB pe structură multi-server, posibilitatea de a include produse grupabile, afișarea multi-limbă și multi-valută sunt doar câteva dintre beneficiile acestui pachet.

Module instalate

Pe lângă funcțiile native Magento, și cele aduse în pachetul de localizare, am inclus și funcții suplimentare pentru care, în mod normal, se apelează la o agenție web.

Module suplimentare solicitate:

  • Modul PlatiOnline.ro
  • Modul Cargus
  • Modul Fan Courier
  • Zopim Live Chat
  • Yotpo Product Reviews Software

Optimizări

Blugento este optimizat pentru performanță și conversie, iar viteza rapidă de încărcare contribuie tot timpul la satisfacția utilizatorului.

În cazul Smart Protection am înregistrat o îmbunătățire 60% a timpului de încărcare cross browser, iar datorită designului modern și corect structurat o creștere de 7% a conversiei pe device-urile de tip Desktop.

Rezultat

Migrarea de la o platformă de eCommerce la alta poate părea pentru mulți comercianți o misiune greoaie, pe alocuri imposibilă. Versatilitatea platformei Blugento însă, și disponibilitatea echipei de suport, au fost factorii principali într-un proces de integrare reușit, fără erori și fără compromisuri.

Smart Protection este un business care acum își poate crește volumul de vânzări fără grija infrastructurii tehnice.

smartprotection.ro
Perfect localizat pentru România

Creează-ți și tu
propriul magazin online!

Blugento: Platform for Growth — simplu, ușor, complet. Soluția ideală, construită pe fundația solidă Magento, care oferă toate funcțiile necesare unui magazin online într-un pachet robust și ușor de utilizat. Fără contracte de lungă durată, și fără date captive.