Alătură-te Programului de Parteneriat Blugento

Partenerii noștri includ furnizori de servicii digitale, agenții de marketing și multe alte companii din ecosistemul eCommerce. Dacă și tu activezi în aceste industrii, devino partener Blugento.

Misiunea noastră este să oferim clienților toate soluțiile de care au nevoie pentru a-și consolida compania. Aceasta este cea mai bună cale spre succes: noi, partenerii și clienții noștri evoluând împreună.

Revoluţionăm Industria E-Commerce

Blugento este o soluție eCommerce ultra-performantă, construită pe platforma solidă Magento, într-un format SaaS, fără costurile ridicate asociate unui magazin online Magento. Cu Blugento, clienții beneficiază de toate funcționalitățile necesare unui magazin online de succes, fără să-și facă griji pentru infrastructura tehnică sau problemele asociate întreținerii unui magazin online. Astfel, se pot concentra pe ce este important pentru ei - promovarea și creștea business-ului. “Platform for growth” este motto-ul nostru, iar magazinele Blugento scalează odată cu creșterea vânzărilor.

Pe măsură ce ne-a crescut compania, și nevoile clienților s-au diversificat. Multe companii au nevoie de funcționalități specializate în funcție de industrie, produse și brand. În aceste situații, ne recomandăm partenerii.

În plus, ne promovăm partenerii în următoarele moduri:

partners page

Pagină de partener

Vei avea și o pagină specială pe site-ul nostru. Îți poți prezenta afacerea și serviciile, trimițând vizitatorii către site-ul companiei tale.

newsletter

Newsletter

Pentru fiecare partener nou, ne anunțăm audiența de noile oportunități printr-un email. Dacă ai un mesaj sau design pregătit, îl vom transmite cu plăcere. Dacă nu, nu e nici o problemă pentru că ne vom ocupa noi de email pentru tine.

blog announcement

Articol dedicat

Atunci când primim un membru nou în echipa partenerilor Blugento, anunțăm evenimentul și pe blog. Articolele sunt o cale perfectă de a expune avantajele aduse de compania ta, fără constrângerile de spațiu asociate unui email.

pots

Guest Posts

Partenerii Blugento sunt bineveniți să își expună ideile pe blogul nostru. Dacă vrei să îți prezinți experiența unei audiențe noi, acesta este un mod excelent.

marketing campaigns

Campanii de marketing

Vrem parteneri fericiți și clienți fericiți. De multe ori, tot ce trebuie să facem pentru a ajuta ambele grupuri este să îi punem în contact, așa că asta vom face prin intermediul acestor campanii de marketing.

event

Colaborări la evenimente publice

Partenerii Blugento sunt mereu bineveniți să ni se alăture la comunicate de presă și alte evenimente asemănătoare. Soluțiile complementare ar trebui prezentate împreună, deci hai să arătăm lumii ce putem face când lucrăm în echipă.

custom logo

Logo personalizat

Membrii programului primesc un logo special de Partener Blugento pentru a-și dezvolta brandul. Suntem mândri de echipa noastră de parteneri și vrem ca mai mulți oameni să știe asta.

ppc marketing

Colaborări în campanii de PPC

Dacă avem același public țintă și aceeași metodă de a-i atrage, hai să ne unim forțele! Campaniile colaborative de PPC aduc rezultate mai bune la costuri mai mici.

support

Suport dedicat

Dacă partenerii noștri au nevoie de ceva, pot mereu să ne scrie la parteneri@blugento.ro. Munca în echipă și încrederea sunt extrem de importante pentru noi, așa că încercăm să fim mereu alături de partenerii noștri.

Dacă ești gata să revoluționezi industria eCommerce completează formularul de mai jos!

*câmpuri obligatorii