Parteneri

Pentru toate serviciile conexe magazinului tău online, ai la dispoziție partenerii Blugento care te vor ajuta cu tot ce ai nevoie, pornind de la campanii de marketing și SEO la traduceri și sfaturi juridice. Dacă dorești să devii partener Blugento, ne poți contacta prin datele disponibile pe pagina de contact.

 • Banca Transilvania

  Banca Transilvania

  Banca Transilvania împreună cu Blugento vin cu o soluție optimă care oferă toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru a-ți realiza magazinul online exact cum ți-l imaginezi.

 • Microsoft Azure

  Microsoft Azure

  Microsoft Azure este o platformă de Cloud deschisă şi flexibilă care permite dezvoltarea, implementarea și gestiunea rapidă de aplicaţii într-o reţea globală de centre de date gestionate Microsoft.

 • MediaNouă

  MediaNouă

  Dezvoltăm campanii digitale cu performanțe ridicate și ne angajăm la educarea clienților, astfel încât ei să înțeleagă exact ce facem, cum o facem și cel mai important, de ce o facem. Suntem echipa de marketing atașată și complementară core business-ului pe care tu îl dezvolți.

 • 2Performant

  2Performant

  2Performant este prima rețea de marketing afiliat din România. Suntem pe piață din 2008, prin platforma 2Parale. Din 2016 am migrat toți utilizatorii noștri în noua platforma 2Performant, rețea internațională de marketing afiliat. Prin afiliere, business-urile online își pot spori vânzările, plătind doar pentru acțiunile finalizate.

 • TargetWeb

  Target Web

  TargetWeb este o agentie SEO specializata in omnichannel marketing si branding online, agentie pregatita sa iti transforme compania intr-una de top pe nisa ta. TargetWeb este una dintre cele mai eficiente agentii SEO din 2006 si pana in prezent, a adus clientilor sai milioane de vanzari din trafic organic din motoarele de cautare.

 • MindMagnet

  MindMagnet

  Suntem o agentie tanara si entuziasta, cu peste 10 ani de experienta in webdevelopment si webdesign

 • Ve Interactive

  Ve Interactive

  Ve Interactive este o companie globala specializata in solutii de CRO si Programmatic Advertising (Full Funnel Conversion Platform). De-a lungul timpului solutiile Ve au devenit o componenta esentiala pentru platformele online care isi doresc atragerea de clienti noi si reducerea ratei de abandon.

 • Retargeting

  Retargeting

  Retargeting.biz este un software de marketing automation care urmărește și analizează acțiunile vizitatorilor unui magazin online, pentru a personaliza comunicarea cu aceștia.

 • One Digital

  OneDigital

  Suntem o echipa de pasionati in promovare online, si in special de promovarea targetata prin Google AdWords, Facebook, Instagram, Youtube. In anul 2007 am pus bazele pentru ceea ce azi este OneDigital.

 • SMS Link

  SMSLink

  SMSLink este cea mai avansată platformă de comunicare prin SMS din România, oferind o gamă completă de servicii SMS pentru companii, în regim cloud - Software as a Service (SaaS), simplificând transmiterea campaniilor SMS și a notificărilor automatizate prin SMS către clienții acestora.

 • InboxTarget

  InboxTarget

  InboxTarget este o soluție completă de marketing, cu posibilitatea de plată pe bază de comision din vânzările asistate. Cu accent pe automatizare, InboxTarget, apelează la soluții tehnice complexe pentru personalizarea experienței utilizatorilor aflați în diverse stadii de cumpărare și ajută la creșterea conversiei.

 • Rogalski Damaschin

  Rogalski Damaschin

  Rogalski Damaschin Public Relations believes that it’s possible that the whole community can develop through communication, at a time when consumers have increasingly higher expectations from brands, companies, and leaders.

 • iVox

  iVox

  Ce își doresc prospecții tăi? Studiul de piață online este un instrument de marketing extrem de eficient prin intermediul căruia ajutăm companiile să descopere percepțiile publicului, satisfacția și loialitatea consumatorilor, vizând propriile servicii sau produse.

 • OneTouch

  OneTouch

  OneTouch este un boutique de idei si solutii de comunicare pentru companii, branduri si oameni cu viziune. Fondata in 2006 ca studio de webdesign, grafica si dtp, compania s-a dezvoltat rapid, raspunzand cu inovatie, flexibilitate si promptitudine nevoilor clientilor sai.

 • Conversion Academy

  Conversion Academy

  Prin intermediul Conversion Academy, Ciprian Soleriu le ofera antreprenorilor care vor sa isi dezvolte afacerile online informatii de psihologie si marketing online care sa ii ajute sa vanda mai mult si sa convinga mai usor vizitatorii siteului sa se converteasca in clienti.

 • 4IDEAS

  4IDEAS

  Suntem o agentie de brand digitally driven. Aducem impreuna superputerile tehnologiei si creativitatii, forta datelor si cele mai relevante canale de marketing.

 • Translator SRL

  Translator

  Oferim servicii de traducere, revizie, interpretariat, localizare, adaptare de text, voice over, tehnoredactare computerizată (DTP), subtitrare şi echipamente pentru conferinţe, servicii-suport în desfăşurarea unor bune relaţii cu clienţii şi partenerii dumneavoastră de afaceri.

 • Harpoon

  Harpoon

  Harpoon este o agentie specializata in marketing online care sprijina companiile sa-si umanizeze brandul si sa-si dezvolte o prezenta online consistenta si coerenta, bazata pe o comunicare deschisa si interactiva cu publicul tinta.