Teamshare® este un serviciu SaaS de e-commerce care asigură interfațarea automată între magazinele online, aplicațiile de ERP (gestiune, facturare si contabilitate), marketplace-uri si platformele de fulfillment. Automatizând aceste procese de sincronizare comenzi, facturi, clienți, produse, prețuri, stocuri, Teamshare® reduce costurile operaționale și de logistică.

Teamshare

Credem cu tărie că fiecare client este diferit şi de aceea soluţia oferită este personalizată pentru a reprezenta un suport real în dezvoltarea afacerii clientului nostru. De asemenea, ştim că orice schimbare implică rezistenţă, de aceea punem un accent major pe serviciile excelente de suport atât în perioada de implementare cât şi pe toată durata proiectului. Credem în lucrul bine făcut şi în relaţii de durata. Suntem onoraţi să lucrăm şi în prezent cu primii noștri clienţi, după mai bine de 10 ani de colaborare.

Servicii

  • Serviciile noastre acoperă o întreagă gama de soluţii B2C şi B2B, care ajută afacerile clienţilor noştri pentru a-şi creşte şi optimiza vânzările în mediul online din România şi nu numai.
  • În plus, prin parteneriate cu alţi furnizori de servicii, oferim clienţilor posibilităţi multiple de listare a produselor lor în alte site-uri de comerţ electronic de tip marketplace (eMAG România – Bulgaria - Ungaria, Flanco, Okazii, CEL, Elefant, evoMAG, etc.), în reţele de marketing afiliat, în comparatoarele de preţuri şi directoarele de produse.
  • Prin interfaţarea cu aplicaţiile de ERP (precum Neomanager, B-ORG, WinMentor, Microsoft Dynamics NAV, Socrate Cloud, Pluriva, ASIS, Platphorma, RVX, iBee, etc), asigurăm un flux rapid şi automatizat de date (comenzi, clienţi, preţuri, stocuri, facturi) între magazinele online şi aplicaţiile de gestiune/facturare, între marketplace-uri şi sistemele de fulfillment.