Suntem o agenție de publicitate care oferă beneficii și soluții, oricare ar fi obiectivele companiei tale. Noi ducem ideile la un alt nivel prin creativitate, inovare și mult curaj.

Great Campaigns don’t happen by chance. They happen by Orange-Tree

Printr-o echipă dedicată, oferim servicii de branding și marketing, dezvoltăm concepte de identitate vizuală, campanii online, campanii de email marketing și oferim servicii de automatizări de marketing și segmentare comportamentală.

Strategie de branding și comunicare

Brandurile de succes pornesc de la o idee strălucită, adoptând fiecare o personalitate diferită pentru a se diferenția față de concurență. Pentru creșterea notorietății brandului e necesară implementarea unei strategii de comunicare bine definite. Aceasta se dezvoltă în timp, dar poate avea un impact extraordinar în luarea deciziei de cumpărare.

Automatizări de marketing

Segmentând utilizatorii în funcție de acțiunile lor pe site, se livrează mesaje personalizate și adecvate fiecărei grupe de vizitatori. Automatizările de marketing permit livrarea de oferte personalizate cu mesajul potrivit la momentul potrivit, pentru fiecare consumator în parte. Ofertele și timpul de trimitere sunt bazate pe analiza datelor de la fiecare client și pe evenimentele ce indică intenția de achiziționare a unui produs sau serviciu.

Avem oameni certificați în automatizări de marketing care pregătesc campanii eficiente prin implementarea cu succes a proceselor de automatizare.

Email Marketing

Creăm campanii de email marketing care aduc rezultate. Trimiterea automatizată și targetată de newslettere în funcție de acțiunile clienților pe site poate crește eficiența campaniilor de email marketing cu 400%.

Social Media Marketing

Noi te ajutăm să crești engagement-ul utilizatorilor cu o strategie de comunicare integrată, conținut de calitate și design profesional. Folosim Social Media pentru a crea interacțiuni cu clienții și pentru a dezvolta relații de lungă durată cu cei care își doresc să facă parte din comunitatea brandului.

PPC Marketing

Gestionăm și implementăm campanii de promovare online prin PPC Marketing: Google AdWords, Facebook Ads, Instagram sau Youtube.

Hai să creștem împreună rata de conversie și vânzările companiei tale!