Cu Blugento și Google AdWords Express promovezi rapid, simplu și eficient produsele magazinului tău pe Google.

Creează-ți un cont, scrie anunțul, iar la 90 RON cheltuiți, primești BONUS încă 180 RON credit Google pentru a-ți promova afacerea. Solicită acum codul promoțional pentru a beneficia de ofertă, completând formularul de mai jos.

Publicitate Online Simplificată

Începe chiar astăzi promovarea magazinului tău online pe Google accesând

google.ro/adwords/express

Creează un anunț în doar 15 minute și AdWords Express va lucra constant să-l îmbunătățească, să îi măsoare performanța și să-ți arate rezultate clare și ușor de înțeles.

AdWords Express este creat pentru un stil de viață ocupat.

Cu AdWords Express faci publicitate online în rețeaua Google. Este perfect pentru tine dacă dorești să-ți promovezi rapid afacerea, nu ai timpul necesar să gestionezi campaniile sau dacă activitățile de marketing ale magazinului tău sunt gestionate de o singură persoană.

Începe să difuzezi anunțuri rapid

Creezi un cont, scrii câteva rânduri despre compania ta, iar AdWords Express se ocupă de locurile și momentele în care anunțurile apar pe Google și de optimizarea constantă a campaniei pentru a obține cele mai bune rezultate.

Fii prezent în momentul căutărilor

76% dintre consumatori caută online produsele și serviciile pe care vor să le cumpere. Ieși în evidență în rezultatele Google - AdWords Express te va ajuta să fii găsit exact în momentul în care aceștia caută ceea ce oferi.

Obține rezultate reale, nu doar clicuri

Cu AdWords Express primești rezultate reale, bazate pe obiectivul tău de business, fie că este vorba de apelurile clienților sau acțiunile efectuate pe website. Vei plăti numai atunci când clienții potențiali accesează sau contactează telefonic magazinul.

Concentrează-te pe creșterea business-ului

Mai puțin timp pentru campaniile de marketing înseamnă mai mult timp pentru creșterea afacerii. Nu e nevoie să alegi cuvinte cheie ori să întreții contul, deci vei putea aloca mai puțin timp activităților publicitare și mai mult timp clienților.

Începe chiar astăzi promovarea pe Google AdWords Express!

Solicită oferta Cheltuie 90 RON și primești BONUS 180 RON completând formularul de mai jos:

*câmpuri obligatorii