Platforma eCommerce performantă pentru realizarea și administrarea magazinului tău online

Fie că ești un business consacrat sau unul la început de drum îți oferim o platformă de eCommerce puternică pe care să crești. Profită de ofertă până pe 31 ianuarie și ai Integrare Gratuită cu eMag Marketplace! Vreau oferta
mobile banner image
Platforma ecommerce recomandată de: bt și orange

Echipa ta de IT dedicată, alături de tine la fiecare pas

Experimentează comerțul online fără bătăi de cap cu o soluție pe bază de abonament. Nu te mai chinui cu agenții de development scumpe și lente sau cu soluții do-it-yourself enervante. Îți creăm magazinul online si îți asigurăm hosting, securitate, suport dedicat și o echipă pe care te poți baza la fiecare pas.

Blugento - Avantajele unei soluții ecommerce pe bază de abonament, experiență de agenție

Implementare rapidă a magazinuluiEști gata să vinzi online rapid. Beneficiezi de o infrastructură puternică, gata construită. Ne ocupăm de configurarea magazinului tău și de personalizarea lui, iar tu vei avea un shop gata să vândă într-un timp scurt.

Costuri predictibileNu irosi banii pe tehnologie scumpă, când poți să accesezi o tehnologie performantă la un preț accesibil. Pachetele noastre sunt transparente și predictibile și nu ai extra costuri pentru update-uri sau mentenanță.

Găzduire în Cloud & SecuritateNu te îngrijora legat de hosting, shop-ul tău va fi mereu disponibil, rapid și în siguranță. Infrastructura noastră de ultimă generație construită pe Kubernetes și care rulează pe Amazon Web Services oferă siguranță, stabilitate și capacitatea de a scala odată cu traficul.

Design PremiumOferă clienților tăi experiențe de shopping captivante. Îți creăm un design superb, iar tu poți personaliza fiecare detaliu al magazinului, astfel încât orice interacțiune cu magazinul tău să devină memorabilă.

Infrastructură performantă pe MagentoBucură-te de flexibilitatea platformei, în timp ce noi avem grijă de infrastructura tehnică. Blugento este construit pe fundația solidă a platformei Magento, cea mai populară soluție de eCommerce la nivel global.

Expertiză & SuportVei avea propria echipă de specialiști cu peste 10 ani de experiență în eCommerce și Magento. Programatori certificați, designeri, testeri, specialiști tehnici și manageri de proiect vor lucra împreună pentru magazinul tău online.

Vreau magazin

Crește-ți afacerea online, mai ușor ca oricând

Extinde-ți afacerea pe noi canale de vânzareExtinde-ți afacerea pe noi canale de vânzare, în timp ce-ți crești brandul propriu prin magazinul online. Vinde-ți produsele pe platforme precum Amazon, eBay sau eMag Marketplace, în timp ce gestionezi inventarul și comenzile simplu, din interfața magazinului tău online.

Vinde mai mult cu instrumente avansate de marketingCaptivează audiența și generează mai multe comenzi cu tool-uri de marketing din platformă precum blog, coupoane, upsells & cross-sells. Sincronizează magazinul online cu aplicații populare de marketing precum MailChimp, Hotjar, Google Analytics sau Facebook Pixel.

Redu costurile prin automatizarea proceselorUită de munca manuală și economisește timp și bani prin automatizarea sarcinilor repetitive. Redu timpul de procesare al comenzilor prin generarea automată de facturi, AWB-uri, feed-uri de produse sau prin sincronizarea cu marketplace-uri și programul de gestiune.

Extinde-ți business-ul online internaționalCâștigă clienți peste granițe. Poți vinde pe mai multe piețe cu opțiunile multi-store, multi-limbă. Dintr-o singură interfață administrezi activitatea pentru fiecare țară în care activezi și poți integra diferite soluții de plată, curierat sau marketing

Vreau magazin

Portfoliu

Completează formularul și află mai multe despre oferta Blugento

Aplică până pe 31 ianuarie și beneficiezi de Integrare Gratuită cu eMag Marketplace.

La Realizarea Magazinului Online îți oferim Integrare Gratuită cu eMag Marketplace.

Discută cu un consultant până pe 31 ianuarie și beneficiezi de ofertă.

  • zile
  • ore
  • minute
  • secunde

Completează formularul și un consultant Blugento te va contacta pentru mai multe detalii

Datele completate în formular vor fi prelucrate conform Politicii de confidentialitate