mobile banner image mobile banner image

Migrează-ți magazinul online pe o platformă eCommerce performantă!

Nu ești mulțumit de magazinul online sau platforma de eCommerce actuală? Migrează-l la Blugento și vinde mai mult cu un magazin modern și automatizat! Vreau detalii

Aplică acum pentru Migrarea Magazinului Online la Blugento și beneficiezi de 6 Luni de Abonament Gratuit!

Completează formularul pentru a profita de oferta de migrare:

Datele completate în formular vor fi prelucrate conform Politicii de Confidențialitate.

Soluție ecommerce recomandată de

business

Crește-ți afacerea cu noi surse de venit

Extinde-ți businessul pe noi canale de vânzare, naționale sau internaționale, în timp ce-ți crești brandul propriu prin magazinul online. Vinde-ți produsele pe platforme precum Amazon, eBay sau eMag Marketplace, în timp ce gestionezi inventarul și comenzile simplu, din interfața magazinului tău online.

Redu costurile afacerii tale prin automatizare

Uită de munca manuală și economisește timp și bani prin automatizarea sarcinilor repetitive. Redu timpul de procesare al comenzilor și costurile prin generarea automată de facturi, AWB-uri, feed-uri de produse pentru comparatoare și marketplace-uri sau prin sincronizarea cu programul de gestiune.

costs
sale

Scapă de grijile legate de infrastructura tehnică

Ai o întreagă echipă dedicată succesului magazinului tău online. Ne ocupăm de migrare, design-ul magazinului online, mentenanță, update-uri de securitate și îți oferim suport. În plus, ai un specialist eCommerce dedicat pe proiectul tău care îți va împărtăși din expertiza noastră și se va asigura că iei cele mai bune decizii pentru business-ul tău.

Ce spun clienții noştri

 • Sunt foarte mândră de magazinul nostru online. Experiența de realizare a magazinului fost ușoară și plăcută, iar echipa Blugento mi-a oferit suportul pe care l-am căutat, explicându-mi cu răbdare detaliile tehnice și ce avem de făcut.

  speaker Irina Stăncescu Co-owner Pain Plaisir
 • Am ajuns să lucrăm cu Blugento pentru că ne-am dorit o platformă care să fie ușor de utilizat. Am fost extrem de mulțumiți de rapiditatea cu care s-a întâmplat totul iar rezultatul este unul așa cum ne-am dorit.

  speaker Bogdan Ciocian Fondator Meron
 • Activitatea din offline a fost aproape înlocuită de magazinul online, prin simplul fapt că nu mai trebuie să răspundem la telefoane, să ne notăm comenzile pe caiete, ca mai apoi să chemăm curierul să ridice coletele. Totul se întâmplă automat prin platforma Blugento.

  speaker Radu Alexandru & Sorin Cristea Fondatori KitoFilm

Întrebări frecvente

De ce să migrez la altă platformă de eCommerce?

Nevoile unui business evoluează constant: ai de integrat mai mulți furnizori, dorești să automatizezi facturarea, crearea AWB-urilor sau actualizarea stocurilor și să dezvolți noi funcționalități. Dacă soluția de eCommerce actuală nu mai ține pasul cu nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, atunci e momentul să-ți cauți un nou partener. Cele mai întâlnite motive pentru care să migrezi sunt:

 • Nu mai dai de persoana sau compania care ți-a făcut site-ul sau firma cu care colaborezi răspunde foarte lent
 • Ai un magazin cu design învechit, neadaptat publicului țintă sau dispozitivelor mobile
 • Tu sau angajații tăi pierdeți mult timp cu munca manuală, care ar putea fi automatizată și eficientizată (facturare, generare AWB, actualizare stocuri și prețuri, listare marketplace-uri, comparatoare etc.)
 • Simți că nu te mai poți dezvolta pe platforma actuală
 • Dezvoltarea de noi funcționalități merge foarte greu
 • Folosești o versiune veche a platformei și nu știi sau ți-e teamă să o actualizezi
 • Platforma pe care ai magazinul se integrează greu cu furnizori de eCommerce din ecosistemul local
 • Te temi pentru securitatea datelor clienților tăi

Ce este Blugento?

Blugento este o platformă eCommerce flexibilă și performantă, folosită de peste 350 magazine online. Blugento e construit pe fundația solidă a Magento, cea mai populară platformă open-source pentru eCommerce din lume. Găzduirea magazinului online o asigurăm pe o infrastructură cloud, sigură și stabilă, creată pe Amazon Web Services. Ne mândrim că suntem soluția de eCommerce recomandată oficial de Banca Transilvania și Orange.

Arhitectura modulară și flexibilitatea fără precedent care caracterizează Blugento, înseamnă pentru afacerile dezvoltate pe această platformă că nu mai sunt constrânse de tehnologie și se pot dezvolta rapid, atât la nivel național, cât și internațional.

De ce să migrezi magazinul online la Blugento?

Cu Blugento te bucuri de toate avantajele platformei Magento, de toate funcționalitățile dezvoltate în plus de echipa noastră, de hosting, suport și mentenanță și beneficiezi de expertiza unei echipe specializate pe eCommerce, cu experiență de peste 10 ani în diverse industrii și proiecte complexe.

Principalele motive pentru care merită să iei în calcul migrarea magazinului tău online pe platforma Blugento sunt:

 • Ne dorim să fim mai mult decât o platformă de eCommerce și să îți oferim din expertiza noastră pentru dezvoltarea afacerii
 • Ai un specialist eCommerce dedicat pe proiectul tău
 • Te bucuri de securitate sporită
 • Ai flexibilitate
 • Îți poți automatiza activitatea și ai integrare ușoară cu furnizorii de servicii
 • Ai acces la numeroase funcționalități care să te ajute să vinzi mai mult
 • Îți poți dezvolta afacerea pe piața internațională
 • Poți personaliza în detaliu design-ul și experiența consumatorilor tăi

Ce este inclus în abonamentul Blugento?

În abonamentul Blugento sunt incluse: hosting, certificat SSL, mentenanță și asigurararea securității, suport și asistență, update-uri cu noi funcționalități dezvoltate de Blugento și acces la toate funcționalitățile platformei incluse în pachetul selectat. De asemenea, la orice tip de abonament ai un specialist eCommerce dedicat pe proiect care te va ajuta să iei cele mai bune decizii pentru business-ul tău online. Abonamentul se poate achita lunar sau anual și începe să fie facturat la 30 zile după semnarea contractului pentru realizarea magazinului online.

Pot să trec de la un pachet la altul?

Da, poți schimba oricând pachetul de abonament, doar funcționalitățile de care beneficiezi se vor schimba conform pachetului pentru care vei opta.

Ce date se pot migra automatizat?

În doar câteva ore putem migra produse, categorii, clienți și istoricul comenzilor din magazinul tău online. Mai jos găsesti o listă cu cele mai importante date care pot fi migrate automatizat pe platforma Blugento:

 • Catalogul de Produse - denumire, descriere, preț, atribute, taxe, upsells, cross-sells, galerie imagini, informații meta, url-uri
 • Categoriile de Produse: nume, descriere, imagini, linkuri, informații meta
 • Clienți cu datele de contact, adrese și cu informațiile legate de contul lor.
 • Comenzi - datele comenzii, produse comandate, valoare, statusul comenzii etc.

În plus se mai pot migra (în funcție de proiect):

 • Producători/Branduri
 • Cupoane
 • Review-uri (dacă s-a folosit soluția nativă a platformei pentru colectarea review-urilor și nu un modul extern)

În cât timp va fi gata magazinul meu online?

Durata de realizare a magazinului depinde foarte mult de cât de implicat/ă ești. Noi putem crea magazinul online de la 0, în câteva zile, prin urmare într-o săptămână ai putea avea un shop gata să preia comenzi. Durata poate varia însă, în funcție de cât de repede primim de la tine informațiile necesare pentru crearea sau personalizarea design-ului. Totodată, reviziile la design sau dezvoltarea unor funcționalități custom pot prelungi durata până la lansare.

Pot administra conținutul site-ului meu?

Desigur. Cu Blugento este ușor să editezi conținutul existent sau să creezi noi pagini. De asemenea, ai o serie de opțiuni pentru modificarea design-ului și a layout-ului magazinului tău online.

Pentru ce tip de design pot opta?

Pentru design-ul magazinului tău online poți opta pentru un design grafic custom, realizat de la 0 în funcție de branding-ul și nevoile afacerii tale sau poți opta pentru unul din design-urile predefinite create de designerii Blugento. Dacă dorești, poți să păstrezi și design-ul magazinului actual.