mobile banner image mobile banner image

Îți realizăm un Magazin Online automatizat, integrat cu ERP-ul tău

Crește-ți afacerea și vinde mai mult cu un magazin modern și automatizat! 75+ ERP-uri și soluții gestiune integrate. Vreau magazin

Aplică acum pentru Realizarea Magazinului Online și ai 25% DISCOUNT la integrarea cu ERP-ul sau sistemul tău de gestiune și facturare!

integrari erp magazin online

Completează formularul pentru a profita de ofertă

Datele completate în formular vor fi prelucrate conform Politicii de Confidențialitate.

Platformă eCommerce recomandată de

business

Crește-ți afacerea cu noi surse de venit

Extinde-ți businessul pe noi canale de vânzare, naționale sau internaționale, în timp ce-ți crești brandul propriu prin magazinul online. Vinde-ți produsele pe platforme precum Amazon, eBay sau eMag Marketplace, în timp ce gestionezi inventarul și comenzile simplu, din interfața magazinului tău online.

Redu costurile afacerii tale prin automatizare

Uită de munca manuală și economisește timp și bani prin automatizarea sarcinilor repetitive. Redu timpul de procesare al comenzilor și costurile prin generarea automată de facturi, AWB-uri, feed-uri de produse pentru comparatoare și marketplace-uri sau prin sincronizarea cu programul de gestiune.

costs
sale

Vinzi în orice țară, dintr-un singur magazin online

Cucerește mai multe piețe, cu un singur magazin pe o platformă solidă. Dintr-o singură interfață administrezi activitatea pentru fiecare țară în care activezi și poți integra diferite soluții de plată, curierat sau marketing. Listezi produsele în sute de marketplace-uri, comparatoare de prețuri sau platforme de marketing afiliat din toată lumea.

Ce spun clienții noştri

  • Sunt foarte mândră de magazinul nostru online. Experiența de realizare a magazinului fost ușoară și plăcută, iar echipa Blugento mi-a oferit suportul pe care l-am căutat, explicându-mi cu răbdare detaliile tehnice și ce avem de făcut.

    speaker Irina Stăncescu Co-owner Pain Plaisir
  • Am ajuns să lucrăm cu Blugento pentru că ne-am dorit o platformă care să fie ușor de utilizat. Am fost extrem de mulțumiți de rapiditatea cu care s-a întâmplat totul iar rezultatul este unul așa cum ne-am dorit.

    speaker Bogdan Ciocian Fondator Meron
  • Activitatea din offline a fost aproape înlocuită de magazinul online, prin simplul fapt că nu mai trebuie să răspundem la telefoane, să ne notăm comenzile pe caiete, ca mai apoi să chemăm curierul să ridice coletele. Totul se întâmplă automat prin platforma Blugento.

    speaker Radu Alexandru & Sorin Cristea Fondatori KitoFilm